Update bij  Applebluesea


Update bij Applebluesea

 Nieuwe content voor de site, nieuwe beelden en een nieuwe stimulans om de "oude" te ontdekken . Oude, "Back in Time" collectie is nog steeds een fijn gamma van gerestaureerde grootbeeld-negatieven . Unieke beelden, exclusief aangeboden op Applebluesea, met een groot vintage-gehalte.

De gedigitaliseerde en geretoucheerde beelden worden met de grootste zorg geprint en indien gewenst gemonteerd op Dibond. Er zijn verschillende formaten en afwerkingen mogelijk. Zo kies je voor de fine Art-print en zorg je zelf voor een inlijsting of montage of je kiest ervoor om je favoriet volledig kant en hang-klaar te laten af werken door Applebluesea. 

Nieuw beelden én nieuw eigen werk is toegevoegd en klaar om jullie te plezieren.

Een nieuwe kleine Collectie Brugge waar je terecht kan voor tijdloze beelden van Brugge, we starten met de lock down beelden van deze toeristische stad, waar nu enkel de historische gebouwen een stille getuige zijn van deze bizarre tijden. 

  

 We hopen dat iedereen veilig is en blijft. We zorgen in elk geval dat de prints of presentaties veilig, clean en gratis geleverd worden bij jullie thuis. 

Had je een ander formaat in gedachten, gepast, op maat? Laat het ons zeker weten, we passen ons aan. 

 

#keepitsafe

 

Warme groeten,

Jan 

 

 

 

 

 

 
Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published